es international

Autodeur openen zonder sleutel?

Geplaatst op

Heb je jezelf weleens buitengesloten terwijl je sleutel nog in het stopcontact in de auto zat? Er zijn ook veel situaties bekend waarvan de ouder buiten de auto staat gesloten en een klein kind nog achter in de auto vast zit. Dit is natuurlijk de nachtmerrie van iedere ouder. Nu zal je je auto moeten open maken zonder sleutel, maar hoe?

Gevaren wanneer een auto niet open kan

Wanneer er nog een kind in de auto zit en het buiten warm is, kan een kind komen te overlijden aan verstikking. Dit komt omdat het in de auto binnen no time super warm wordt en er geen koele lucht binnen komt. Zeker in donkere auto’s is dit gevaar groter. Dit komt omdat donkere kleuren de zon trekken en daardoor dus ook warmer worden. Voorbeelden hiervan zijn zwart, donkerblauw, donkergroen, donkergrijs, etc. Kleuren zoals wit zullen minder snel warm worden, maar ook daar kan een kind nieuw eeuwig in blijven zitten. Want uiteindelijk zal de auto toch warmer worden. Bij nood kun je het beste een raam open tikken, zodat het kind genoeg lucht krijgt. En je je kind uit de auto kan krijgen. Sla het raam nooit open waar het kind zit, hierdoor kan het kind zich namelijk verwonden. Pak het liefste het raam waar de bestuurder normaal gesproken zit. 

Slotenmaker bellen

Het beste wat je in zo’n situatie kunt doen is een slotenmaker bellen. Kijk voor een slotenmaker in de buurt. Wanneer je bijvoorbeeld in Nieuwegein woont, kun je op internet het beste zoeken naar slotenmaker Nieuwegein. Slotenmaker Nieuwegein kan snel hulp bieden bij het schadeloos openmaken van deuren. Slotenmaker Nieuwegein is ook 24 uur per dag bereikbaar. In spoedgevallen kun je het beste naar een apart nummer bellen dat op de site van de slotenmaker staat, in dit geval dus slotenmaker Nieuwegein. Slotenmaker Nieuwegein biedt een snelle slotenservice door professionele medewerkers. Deze zijn gespecialiseerd in het openmaken van allerlei soorten sloten zoals deuren, auto’s, etc. Of je nu je sleutel kwijt bent of dat je sleutel nog in het contact zit van de auto of dat je jezelf hebt buitengesloten. Ook zal slotenmaker Nieuwegein wanneer jij belt je advies geven over de situatie waarin je je bevindt. Zij zullen naar de situatie handelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden