es international

De leukste bijbaan voor studenten

Geplaatst op

Voor een student zijn alle extra inkomsten welkom. Een avondje stappen betaalt zich immers niet vanzelf! Met deze baantjes verdien je een leuk zakcentje en doe je ook nog relevante ervaring op voor je toekomstige loopbaan. Profiteer van je flexibiliteit tijdens je studentenleven.

Barmedewerker

Waarom entree betalen voor een disco of kroeg als je ook aan de andere kant van de bar betaald kunt krijgen? Als barmedewerker kun je tot in de late uurtjes mee feesten en de meeste werkgevers staan wel toe dat je de klandizie stimuleert drank te kopen door zelf af en toe mee te drinken. Als nachtmens is dit dus de ideale bijbaan. Je maakt meestal wel lange dagen en het betaalt niet super, maar je hebt wel de hele nacht gezelligheid. Mocht je toch wat eerder thuis willen zijn dan kun je natuurlijk ook overwegen om de bediening in te gaan, in de meeste grote steden staat de horeca te springen om personeel.

Chauffeur

Heb je een rijbewijs en hou je van autorijden? Als studentchauffeur kun je leuk bijverdienen. In de meeste gevallen rij je in een luxe, zakelijke auto en wie weet rijd jij wel één van de topmannen van Nederland naar het vliegveld. Zo doe je ook nog eens belangrijke connecties op en je rijdt hoogstwaarschijnlijk het hele land door. Als je wilt werken als student chauffeur is het wel belangrijk dat je rustig en degelijk rijdt. Ook moet je representatief overkomen en wordt er verwacht dat je er een beetje verzorgd uitziet. De uren heb je zelf niet altijd in de hand, aangezien een vergadering kan uitlopen of je kunt in een file belanden, maar het betaalt goed en je kunt veel uren draaien. 

Callcentermedewerker

Het klinkt misschien niet meteen als een leuke bijbaan, maar in het callcenter kun je flink bijverdienen. Aangezien je als student flexibel bent, kun je vaak werken op tijdstippen dat het voltijd personeel liever niet werkt. Dat betekent vaak dat er leuke avond- of weekendtoeslagen zijn te verdienen. Zo hoef je minder uren te draaien voor hetzelfde inkomen. Kies wel een callcenter dat bij je past: met een vlotte babbel kun je het beste terecht bij een verkoopafdeling, wil je mensen helpen dan pas je beter bij een helpdesk. Als je technisch onderlegd bent kun je het beste bij een ICT-bedrijf terecht, als je geïnteresseerd bent in gezondheid kun je bij een zorgverzekeraar aan de slag.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden