es international

De vier meest gebruikte lesauto’s

Geplaatst op

De meeste rijschoolhouders kijken bij de beslissing voor hun lesauto’s vooral naar rijeigenschappen en de kostprijs per kilometer, blijkt uit een onlangs onderzoek uit 2014. Een andere van belanghebbende reden is het bedieningsgemak. Ongetwijfeld heb je als rijschoolhouder je eigen redenen om te kiezen voor een bepaald merk en uitvoering. Je zou bijvoorbeeld rekening kunnen houden met de waardevastheid. Weet je tevens welke lesauto’s het populairst zijn onder je collega’s en om welke reden? In deze blog hebben we een overzicht gecreëerd van de vier meest gebruikte lesauto’s. 

Volkswagen Polo 1.2 TDI en 1.4 TDI

De Volkswagen Polo 1.4 TDI is met zijn verbruik van 1 op 23,3 en zijn aanschafprijs van rond 19.000 euro een economisch goedkope beslissing. De VW Polo trekt lekker op, ligt stabiel in de bochten en is een goede lesauto die een beginnende rijder vertrouwen geeft.

Volkswagen Golf V GTI

Iemand die aan het lessen is, heeft behoefte aan een auto die ruim en aangenaam is. Dat is wat de Volkswagen Golf biedt. Het is een pittige auto die probleemloos schakelt en degelijk versnelt in elke versnelling. Dat maakt het tot een auto waar je de technische kneepjes van het rijden vlug onder de knie krijgt en plezier krijgt in het autorijden.

Renault Clio

De Renault Clio heeft een sportief charisma en een tamelijk goede wegligging. Hij stuurt erg simpel en is ontzettend wendbaar. Dit maakt hem geschikt voor het leren rijden in een stressvol stadscentrum en bij het leren inparkeren. Renault Clio is met een verbruik van 1 op 23 zuinig in brandstofverbruik, wat hem financieel verleidelijk maakt als lesauto.

Opel Astra

De Opel Astra heeft een overzichtelijk dashboard; een voordeel voor een lesauto. Hij is vrij licht, waardoor hij degelijk wendbaar is en soepel stuurt. De Opel Astra is dynamisch, trekt degelijk op en reageert vlot. Ideaal voor het leren van bijzondere verrichtingen.Ben jij van plan om te gaan lessen? Rijschool Tiel helpt jou naar je rijbewijs.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden