es international

De voordelen van het inhuren van een privé chauffeur

Geplaatst op

Een privéchauffeur of studentchauffeur maakt je leven een stuk makkelijker. Terwijl jij lekker rond wordt gereden, kun je rustig je e-mails wegwerken, bellen met collega’s of ander werk doen op je laptop of tablet. Even relaxen? Dat kan ook. Je hoeft niet zelf te rijden dus je kunt gewoon je ogen sluiten voor een middagdutje in de auto.

Minder stress

Tijdens het autorijden moet je constant op de weg letten; je moet je concentratie erbij houden. Wanneer je flink wat kilometers maakt op een dag, dan kan dit best vermoeiend zijn en ook invloed hebben op je andere werkzaamheden. Vooral wanneer je ook nog eens vaak in de file staat en daardoor regelmatig te laat komt. Dit kan direct of indirect meer stress opleveren. Wanneer je niet rijdt maar je laat rijden door een privé chauffeur, heb je dus minder last van stress.

Het is niet duur

Een privéchauffeur kost je vaak niet meer dan 15 euro per uur. Dit is waarschijnlijk een stuk goedkoper dan je dacht! Je bespaart tijd en kunt je focussen op iets anders, terwijl je er niet eens veel geld voor kwijt bent. En nog iets, waar je waarschijnlijk geen rekening mee hield: je betaalt geen parkeerkosten. Je hebt namelijk geen parkeerplek nodig. Ook wanneer je bijvoorbeeld naar een vliegveld gaat. De auto hoef je dan niet meer op een dure parkeerplaats achter te laten. De auto wordt netjes voor je teruggereden.

Je komt vaker op tijd

De chauffeur controleert vooraf de situatie op de weg en kiest altijd voor de snelste route. Dat is iets waar je vaak net geen tijd voor hebt wanneer je zelf moet rijden.

Tijd voor andere zaken

Simpele taken die je anders op kantoor zou uitvoeren, zoals het lezen en beantwoorden van simpele e-mails, kun je lekker vanuit de auto doen. Ook een call met een collega, het inplannen van afspraken of het lezen over de nieuwste ontwikkelen in jouw werkgebied, kun je gewoon lekker vanuit de auto doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden