es international

Tips om je verhuizing een stuk makkelijker te maken

Geplaatst op

Zou het niet heel fijn zijn om je verhuizing een stuk gemakkelijker te maken? Natuurlijk, wie wil dat niet? Daarom geven we je een aantal tips waarmee het voor jou echt een stuk eenvoudiger wordt om op een ontspannen manier te verhuizen. Bert Jonk Autoverhuur biedt je de ideale huurauto.

Gratis

We blijven Nederlanders, dus als iets goedkoop of zelfs gratis kan, dan zijn we er als de kippen bij. Bij het plannen van je verhuizing check je of het goedkoop kan, maar durf ook voor gratis te gaan. Zo is het soms mogelijk om via het internet gratis dingen te krijgen, zoals verhuisdozen.

Maak een duidelijke planning

Om niet het overzicht te verliezen, is het belangrijk dat je een duidelijke planning maakt. Zo weten de mensen die jou helpen met verhuizen ook waar ze aan toe zijn.

Ontdooi je vriezer

Als je een flink eind moet rijden, dan is het verstandig om de ijskast te ontdooien. Op deze manier krijg je geen lekkage van smeltwater in de verhuiswagen.

Ga kritisch door je spullen heen

Door de loop van de jaren vergaar je een boel spullen. Mensen houden van dingen verzamelen of bewaren, omdat we er geen afstand van kunnen doen. Voordat je verhuist is het slim om eens door je spullen heen te gaan, dingen die je door de jaren heen op zolder gegooid hebt. Is er niet iets wat je weg kunt geven of doneren aan een goed doel, zoals bijvoorbeeld aan een neef of nicht die op kamers gaat om te studeren?

Maak foto’s van je spullen

Het is slim om foto’s van je spullen te maken, in welke doos het zit en waar je het neergezet hebt. Op deze manier weet je wat je allemaal meegenomen hebt en raak je dit niet kwijt tijdens de verhuizing.

Label de dozen en zakken

Als je alle dozen in de verhuiswagen gezet hebt, is het niet gemakkelijk om later nog te herinneren wat er allemaal in de dozen en van wie het is. Wanneer je eenvoudig de dozen en zakken labelt, kun je gemakkelijk de spullen terugvinden.

Maak een doos voor de eerste nacht en dag

In een nieuw huis is het soms nog even zoeken waar alles staat, want je zult waarschijnlijk hulp krijgen van vrienden en familie die spullen wegzetten, waardoor jij niet weet waar deze dingen zijn. Wanneer je een doos voor de eerste dag en nacht inpakt, met bijvoorbeeld tandenborstels en toiletartikelen, en deze zelf uitpakt (dus duidelijk labelen), dan zijn die eerste uurtjes in je huis relaxter.

Plastic houdt lades dicht

Plastic inpakfolie is een ideale manier om lades van kasten tijdens de verhuizing dicht te houden. Zo kun je ook spullen in je kasten laten zitten, wat weer een boel werk scheelt. Natuurlijk is het wel aan te raden om je kasten dan op te ruimen, zodat je de rommel niet mee verhuist.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden