es international

Veilig van A naar B: wel zo prettig

Geplaatst op

In het hedendaagse verkeer moet je echt goed uitkijken. Zeker als je op weg bent naar de zaak en je gedachten vol met werkgerelateerde zaken zitten. Dan is het echt belangrijk dat je alle aandacht op de weg hebt. Wanneer je juist wel in de auto wilt werken, omdat je vaak lange ritten moet maken door Nederland heen voor je werk, dan is het veel handiger om een privéchauffeur in de arm te nemen. In deze blog gaan we je vertellen hoe je dit voordelig kunt realiseren. Wanneer je deze blog uit gelezen hebt, dan raden we je aan om nog meer blogs op ons forum te lezen, zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Een voordelige privéchauffeur

Het is echt mogelijk om voordelig een privé chauffeur te hebben. Vroeger dachten we nog dat het altijd ging om CEO’s of regeringsleiders die een privéchauffeur haden. Maar niets is minder waar. De privéchauffeur is vandaag de dag veel goedkoper dan vroeger. We hebben het eigenlijk specifiek over de studentchauffeur. Dit is een student die naast de studie graag als chauffeur aan de slag gaat. Je kunt deze expert voor een relatief laag tarief per uur inhuren. Zo zit je niet vast aan een vast contract, maar heb je wel de expertise van een echte privechauffeur. We noemen het de studentchauffeur vanaf nu aan. Wat heeft zo’n studentchauffeur eigenlijk nog meer te bieden?  

Verdere voordelen van een studentchauffeur

We hebben hierboven wel genoemd dat het heel handig is om een student in de arm te nemen, zodat deze je kan rijden van de A naar B. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je in de auto kunt werken en altijd goed ingelezen bij de klant of je eigen kantoor aankomt. Daarnaast is het mogelijk om de klant vanaf het vliegveld te halen, wanneer deze bij jou op de zaak komt voor overleg. Hebben jullie wat te vieren? Dan is de studentchauffeur ook erg handig om je mee te nemen naar het centrum voor een diner met champagne. Deze is dan direct de Bob en je hoeft je dan niet druk te maken over alcohol in het verkeer. Meer weten over de studentchauffeur? Ga dan naar studentchauffeurs.nl. Ze beantwoorden graag al je vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden