es international

Waarom een schadeauto kopen?

Geplaatst op

Een schadeauto heeft verschillende voordelen ten opzichte van een geheel nieuwe auto. Om deze reden schaffen steeds meer mensen een schadeauto aan. Alleen wat maakt het dan zo aantrekkelijk om een auto met schade aan te schaffen? In deze blog behandelen we een aantal redenen voor het aanschaffen van schadeauto’s ten opzichte van nieuwe auto’s.

Kleine investering

Een schadeauto is een stuk minder duur dan bijvoorbeeld een tweedehands auto, laat staan een geheel nieuwe auto. Blikschade aan een auto zorgt vaak voor een aardige daling in de verkoopprijs van de auto. Dit maakt het voor veel mensen juist aantrekkelijk om een schadeauto aan te schaffen. Dit zijn vaak kwalitatief goede auto’s die alleen nog wel opgeknapt moeten worden om de weg weer op te mogen

(Handige) particulieren

Er zijn natuurlijk mensen die zelf aardig handig zijn met auto’s. Een deel van de schade kunnen zij dan vaak ook zelf al opknappen. Toch kiezen veel mensen ervoor om een schadeauto aan te schaffen en de reparatie van de schade uiteindelijk uit te besteden aan een bekende binnen hun netwerk. Zo zijn ze uiteindelijk minder geld kwijt dan bij het aanschaffen van een geheel nieuwe auto en hebben ze ook nog eens een kwalitatief goede auto aangeschaft.

Beginnende en ongelukkige bestuurders

Schadeauto’s zijn zeer geschikt voor beginnende bestuurders of automobilisten die wel eens een ongelukje hebben. Dit is dan ook de reden dat veel mensen bewust zoeken naar een schadeauto. Heb je bijvoorbeeld al eens een paar keer schade aan de auto gehad? Het is dan natuurlijk een wat groter risico om een geheel nieuwe auto aan te schaffen. Een deukje extra valt namelijk minder op bij een schadeauto dan bij een nieuwe auto.

Specialist in schadeauto’s

Ben je geïnteresseerd in een schadeauto? Bekijk dan eens de website van Autobedrijf Broekhuis. Dit bedrijf is gespecialiseerd in schadeauto’s, sloopauto’s en auto onderdelen. Voor een schadeauto van bijna ieder merk dat je kunt bedenken kun je bij Broekhuis terecht. Door continu nieuwe aanvoer van schadeauto’s heeft dit autobedrijf een zeer groot assortiment schadeauto’s.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden