es international

De voordelen van een slimme rittenregistratie

Geplaatst op

Welke onderneming je ook hebt, wanneer je zakelijk rijdt is een slimme rittenregistratie erg belangrijk. We willen je in deze blog graag uitleggen wat precies zo’n rittenregistratie inhoudt en wat de voordelen voor ondernemers zijn. Wil je geïnspireerd raken en zien hoe jij ook efficiënter kan werken? Lees dan snel met ons verder in deze blog.

Een slimme rittenregistratie: supervoordelig! 

Vroeger deden we alles met de hand, daarna kwamen de machines en daarna kwam de revolutie van de digitalisering. Het is echt een bijzonder grote omslag geweest. Ook in de zakelijke context zien we veel veranderingen met digitalisering als stuwende kracht. Vandaag staat deze blog in de teken van de slimme rittenregistratie. Wat doet deze nu werkelijk voor je? Heel eenvoudig is het zo, dat de registratie het gemakkelijk maakt om aan de Belastingdienst te laten zien dat je minder dan 500 km per jaar privé rijdt met een zakelijke auto. De kilometers worden automatisch geregistreerd en je hoeft er niets meer aan te doen. Medewerkers hoeven dus niet meer de gemaakte kilometers te registreren in een boekje met een pen die in het dashboardkastje ligt, dat was niet per se de meest efficiënte manier om je gegevens te verzamelen.

Weten waar ze zijn 

Als ondernemer is het goed om zoveel mogelijk informatie over de verschillende bedrijfsprocessen te hebben. Zo is het handig om te weten wat de routes van die verschillende bedrijfsauto’s zijn en hoelang ze op een bepaalde locatie zijn geweest. 

Dit zijn bruikbaar gegevens die je in de toekomst als bewijs zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld om aan te tonen dat je daadwerkelijk het aantal gefactureerde uren bij de klant op locatie bent geweest. Daarnaast kun je zien of er ook grote afwijkingen in de routes waren. Zo is het makkelijk om te sturen wanneer bijvoorbeeld medewerkers te veel omrijden of in hun werktijd privé zaken regelen. Het kan natuurlijk zijn dat er afspraken over gemaakt zijn, maar het overzicht is dus op te vragen. Verder kun je zo sturen op efficiëntie, bijvoorbeeld instructies geven zodat de meest geschikte route gekozen wordt en niet de toeristische.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je graag mee naar een wereld van oldtimers. Stap in en lees onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ es-international.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden